........

Dobro došli na stranice naše male Cvjetne školice!
Uz svakodnevne obaveze i životne brige najljepši su trenutci svakom roditelju ono vrijeme koje provodi u igri s djetetom. No i dijete ima svoj „posao“: onaj u školi, pa onaj poslije škole vezan uz školu, razne izvannastavne aktivnosti i drugo.
Često se dan svodi na brzinsko pisanje domaćih zadaća, roditeljsko čitanje (često i pisanje) školskih lektira te (kratkotrajno) pamćenje onog što za sutra treba naučiti. Iako su to moguća rješenja postojećih problema, takva su rješenja nažalost privremena i u višim razredima dovode do ozbiljnijih problema na „poslu“ Vašeg djeteta.
Kako bi Vama i Vašem djetetu olakšali „posao“ poslije škole, otvorili smo Cvjetnu školicu. Vjerujemo da ćete uz našu pomoć imati više slobodnog vremena za vesele aktivnosti s djetetom, ali i za Vaše ostale male životne radosti.
U Cvjetnoj školici organiziramo poduku učenika razredne nastave, pružamo im pomoć pri izradi domaćih zadaća te organiziramo zabavne satove čitanja lektira. Također provodimo i prigodne kreativne radionice za spretne dječje ručice, na kojima se zabavljamo, razvijamo maštu, izrađujemo i uvijek nešto novo naučimo. Osim pomoći i poduke učenicima razredne nastave (1. do 4. razred osnovne škole), vrlo rado ćemo pružiti pomoć i starijim učenicima ukoliko zaključimo da smo osposobljeni za problematično područje.
U radu s djecom koristimo suvremene pedagoške metode po kojima učenici na njima primjeren i zanimljiv način savladavaju nastavni program (određen od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa).
Također pružamo pomoć i dajemo poduku Vama ili vašem djetetu u savladavanju računalnih programa.

 

 

........