.
.
.
.
.
.

 

         
........

Osim što je važno znati što sve u Cvjetnoj školici radimo, važno je da upoznate i nas. Školicu smo otvorili u želji da omogućimo učenicima pomoć u njihovom obrazovanju i kreativnom provođenju vremena što je ujedno i naš životni poziv učitelja primarnog obrazovanja i Informatike.

U doticaju s djecom, učiteljima i roditeljima  stekli smo spoznaje o suvremenim pedagoškim metodama i njihovom praktičnom provođenju kako bi djetetu školovanje učiniti zabavnijim i jednostavnijim. Pripremljeni smo za stručni rad u kojem koristimo metode samootkrivanja i kreativan pristup u rješavanju problema. Drugim riječima, Vaše dijete neće kod nas sjediti i učiti napamet, već će biti „zaposleno“ samostalnim otkrivanjem novog znanja. Mi ćemo ga pri tom voditi i usmjeravati te mu ponuditi sva potrebna sredstva, materijale i pomagala kako bi u tome uspjelo. Učenjem kroz igru i vlastitu aktivnost učenici brže usvajaju znanja i duže im ostaju u pamćenju, a pri tom razvijaju i vještine koje će uvijek moći koristiti.

Poduku učenika, čitanje lektira, radionice i rad na računalu organiziramo u prostoru naše Cvjetne školice (na Cvjetnom naselju u Zagrebu), gdje je atmosfera kao kod kuće i svatko je uvijek dobrodošao! 

S veseljem Vas očekuju Tomislav i Sanja

 

 

........