.
.
.
.
.
.

 

         
........

Cvjetna školica pruža poduku (instrukcije) te pomoć pri učenju i pisanju domaćih zadaća za učenike razredne nastave (1. do 4. razred osnovne škole). Naš zadatak je Vašoj djeci ponuditi stručnu pomoć u svim nastavnim područjima i sadržajima koje žele usvojiti ili usavršiti. Kako bi to postigli unosimo suvremene metode poučavanja gdje nam je primarni cilj aktivnost djeteta koje će uz našu pomoć, ali svojim radom i trudom doći do potrebnog rješenja. Na ovaj način stečeno znanje dulje će ostati u njegovu pamćenju i lakše će ga povezivati s ostalim školskim sadržajima. Učenje može biti jednostavno i zabavno, no dijete prvo mora naučiti kako učiti. I u tome mu je potrebna mala pomoć.
Sjetite se Cvjetne školice kada:

  1. vaše dijete ima teškoća u učenju (problemi s pisanjem, čitanjem, računanjem, razumijevanjem...)
  2. vaše dijete odugovlači s početkom učenja jer mu je to „glupo i dosadno“
  3. je vaše dijete zbog bolesti ili drugih razloga izostalo s nastave
  4. gubite puno dragocjenog vremena za druženje s djetetom zbog „škole i zadaća“
  5. želite malo slobodnog vremena za sebe

Osim pomoći i poduke učenicima razredne nastave (1. do 4. razred osnovne škole), vrlo rado ćemo pružiti pomoć i starijim učenicima ukoliko zaključimo da smo osposobljeni za problematično područje.
Rad s učenicima može biti povremeno ili svakodnevno organiziran, pojedinačno ili u manjim skupinama. Moguće je dogovoriti vrijeme susreta s obzirom na Vaše potrebe te održati satove u Vašem prostoru ukoliko postoji razlog zbog kojeg ne možete do nas.

 

........